Aktuálne informácie

Z rúk rektorky doc. Klaudie Halászovej si 25. februára prevzali  menovací dekrét o udelení  čestného titulu „profesor emeritus“  štyria odborníci SPU v Nitre, z toho dvaja z našej fakulty.

Základnými druhmi čokolády sú mliečna, biela, horká (tmavá). Všeobecne sa uvádza, že ochranné účinky na organizmus má iba horká čokoláda, ktorá obsahuje minimálne 70 % kakaovej sušiny.

SPU v Nitre sa tento rok zúčastnila na všetkých šiestich veľtrhoch pomaturitného vzdelávania Kam na vysokú, ktorý má už štvorročnú tradíciu. V Nitre sa konal po druhýkrát.

V dňoch 3. až 5. februára sa zástupcovia Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre zúčastnili úvodného stretnutia medzinárodného projektu s názvom „Kultúrne dedičstvo regiónov“

1. a 15. februára 2019 Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov otvorila dvere svojich pracovísk pre všetkých záujemcov o štúdium.